Kersenhout

Traditionele hongaarsepunt parket

Hongaarse punt parket: Mooi en leverbaar in diverse afmeting en tinten. Geschikt voor vloerverwarming. Bel of mail voor meer advies.

 

Oude vloeren

Op zoek naar oud grenen, eiken, vuren of sloophout? Soekijad is al jaren gespecialiseerd in de verkoop en het monteren van oude planken. De planken kunnen worden gebruikt voor het maken van een robuuste eettafel, lambrisering of parket, maar bijvoorbeeld ook voor keukenbladen en kasten.

Traditionele houten vloer

Met traditioneel parket bedoelen we een houten vloer die ambachtelijk in diverse patronen wordt gelegd door een vakman. De vloer wordt vastgelijmd en gespijkerd aan de ondervloer. Bekende traditionele vloeren zijn onder andere: visgraat, Bourgogne en blokpatroon.

Houten krukje

Bent u op zoek naar een andere bank? Bij Soekijad hebben we banken in verschillende soorten en maten.

Metselstenen Vechtformaat

Voorraad gebikte metselstenen in vechtformaat. Het gaat hier om donkere metselstenen in handvorm, van 22 x 4 cm. De metselstenen dateren uit circa 1870.

Houtsoort eiken

Eiken kernhout heeft een geelbruine tot donkerbruine kleur. Kwartiers gezaagd hout vertoont karakteristieke glanzende/spiegels, veroorzaakt door de brede stralen. Vanwege de grote variëteit in toepassing wordt eikenhout op veel verschillende manieren afgewerkt. De meest bekende zijn beitsen, lakken en behandelingen met was en olie.