Jatoba

Renovatie open trap

Een open trap is een absolute blikvanger en maakt jouw interieur bijzonder. Het ontbreken van stootborden geeft een ruimtelijk karakter in je woonkamer of hal. Wij bekleden uw open trap in de kleur en met de uitstraling zoals u dat wenst. Iedere trap en elke traprenovatie is anders. Benieuwd naar de mogelijkheden bij traprenovatie van een open trap? We vertellen het graag!

 

Traditionele hongaarsepunt parket

Hongaarse punt parket: Mooi en leverbaar in diverse afmeting en tinten. Geschikt voor vloerverwarming. Bel of mail voor meer advies.

 

Traditionele houten vloer

Met traditioneel parket bedoelen we een houten vloer die ambachtelijk in diverse patronen wordt gelegd door een vakman. De vloer wordt vastgelijmd en gespijkerd aan de ondervloer. Bekende traditionele vloeren zijn onder andere: visgraat, Bourgogne en blokpatroon.

Houtsoort jatoba

Jatoba ook wel bekend als rode Locus, komt uit Braziliƫ en Suriname en is een houtsoort met een warme uitstraling. Kleur is warm roodbruine tot oranjerood. Soms komen er decoratieve donkere strepen in het hout voor. Het is hard en overeenkomstig moeilijk te bewerken maar laat zich mooi glad afwerken en bezit van nature een mooie glans.

Houtsoort eiken

Eiken kernhout heeft een geelbruine tot donkerbruine kleur. Kwartiers gezaagd hout vertoont karakteristieke glanzende/spiegels, veroorzaakt door de brede stralen. Vanwege de grote variƫteit in toepassing wordt eikenhout op veel verschillende manieren afgewerkt. De meest bekende zijn beitsen, lakken en behandelingen met was en olie.