Grenen

Hongaarspunt parket

Hongaarse punt parket: Mooi en leverbaar in diverse afmeting en tinten. Geschikt voor vloerverwarming. Bel of mail voor meer advies.

Deze is dubbel gerookt en met rubiomonocoat mist afgewerkt

 

Meubels op maat

Op zoek naar een houten kast op maat? Van boekenkast tot kledingkast, wij maken elke kast volledig met de hand en nauwkeurig afgestemd op uw wensen. De houtsoort en afwerking kunt u ons uit de opslag uitzoeken, vooraf wij gaan maken en leveren.

Tafelbladen

Massief houten tafelbladen in alle formaten gemaakt. Met een nieuwe tafelblad kan je een tafel een compleet nieuwe look geven. Wil je een landelijke look creëren? Gebruik een tafelblad gesneden uit een boomstam. Bepaal zelf de vorm en materiaal van je tafelblad.

Traditionele hongaarsepunt parket

Hongaarse punt parket: Mooi en leverbaar in diverse afmeting en tinten. Geschikt voor vloerverwarming. Bel of mail voor meer advies.

 

Wandplanken eiken

Opmaat gezaagd eiken in alle maten en afwerking leverbaar. Het is ook mogelijk compleet te leveren.

Badkamer meubel

Massief eiken badkamermeubel op maat gemaakt van oud hout. Door gebruikt van woodlook parketlak behoudt het badmeubel zijn unieke en natuurlijke oud hout uitstraling.

Eettafel zelf ontwerpen

Maatwerk tafels zijn onze specialiteit, daarom helpen we u graag om uw droomtafel op maat te realiseren. De afmetingen, houtsoort, afwerking en het materiaal voor het onderstel bepaalt u zelf, de rest regelen wij.

Oude vloeren

Op zoek naar oud grenen, eiken, vuren of sloophout? Soekijad is al jaren gespecialiseerd in de verkoop en het monteren van oude planken. De planken kunnen worden gebruikt voor het maken van een robuuste eettafel, lambrisering of parket, maar bijvoorbeeld ook voor keukenbladen en kasten.

Houten krukje

Bent u op zoek naar een andere bank? Bij Soekijad hebben we banken in verschillende soorten en maten.

Metselstenen Vechtformaat

Voorraad gebikte metselstenen in vechtformaat. Het gaat hier om donkere metselstenen in handvorm, van 22 x 4 cm. De metselstenen dateren uit circa 1870.

Houtsoort eiken

Eiken kernhout heeft een geelbruine tot donkerbruine kleur. Kwartiers gezaagd hout vertoont karakteristieke glanzende/spiegels, veroorzaakt door de brede stralen. Vanwege de grote variëteit in toepassing wordt eikenhout op veel verschillende manieren afgewerkt. De meest bekende zijn beitsen, lakken en behandelingen met was en olie.