Eiken

Hongaarspunt parket

Hongaarse punt parket: Mooi en leverbaar in diverse afmeting en tinten. Geschikt voor vloerverwarming. Bel of mail voor meer advies.

Deze is dubbel gerookt en met rubiomonocoat mist afgewerkt

 

Meubels op maat

Op zoek naar een houten kast op maat? Van boekenkast tot kledingkast, wij maken elke kast volledig met de hand en nauwkeurig afgestemd op uw wensen. De houtsoort en afwerking kunt u ons uit de opslag uitzoeken, vooraf wij gaan maken en leveren.

Tafelbladen

Massief houten tafelbladen in alle formaten gemaakt. Met een nieuwe tafelblad kan je een tafel een compleet nieuwe look geven. Wil je een landelijke look creëren? Gebruik een tafelblad gesneden uit een boomstam. Bepaal zelf de vorm en materiaal van je tafelblad.

Renovatie open trap

Een open trap is een absolute blikvanger en maakt jouw interieur bijzonder. Het ontbreken van stootborden geeft een ruimtelijk karakter in je woonkamer of hal. Wij bekleden uw open trap in de kleur en met de uitstraling zoals u dat wenst. Iedere trap en elke traprenovatie is anders. Benieuwd naar de mogelijkheden bij traprenovatie van een open trap? We vertellen het graag!

 

Traditionele hongaarsepunt parket

Hongaarse punt parket: Mooi en leverbaar in diverse afmeting en tinten. Geschikt voor vloerverwarming. Bel of mail voor meer advies.

 

Wandplanken eiken

Opmaat gezaagd eiken in alle maten en afwerking leverbaar. Het is ook mogelijk compleet te leveren.

Georgie fontein 40x22cm

De Georgie fontein massief hout is een waskom met een rechthoekige vorm, die gemaakt is van massief hout.

Badkamer meubel

Massief eiken badkamermeubel op maat gemaakt van oud hout. Door gebruikt van woodlook parketlak behoudt het badmeubel zijn unieke en natuurlijke oud hout uitstraling.

** Aanbieding ** Duoplank eiken vrij rustiek

Deze rustiek eiken houten vloer heeft een heerlijk geleefd uiterlijk. Klein scheurtjes alsmede spint en open noesten is toegestaan. Mooie 18cm brede eiken vloerdelen voor behandeld in kleur naar keuze. Totale dikte van de vloer is 12mm multiplex met 3mm eiken toplaag.

Eiken schaaldelen planken 130cm

Unieke eiken schaaldeel planken gestoomd

Afmeting: Lengte: 130 cm Breedte: 20 tot 50 cm Dikte: 5.2 cm

De planken zijn gestoomd tot wel meer dan 100 graden en daardoor een mooie donker en oude uitstraling. Afmetingen 50mm dik 200-500mm breed en 1300mm lang

Eettafel zelf ontwerpen

Maatwerk tafels zijn onze specialiteit, daarom helpen we u graag om uw droomtafel op maat te realiseren. De afmetingen, houtsoort, afwerking en het materiaal voor het onderstel bepaalt u zelf, de rest regelen wij.

Oude houten spiegellijst

Stoere, grove en robuuste eikenhouten spiegel met landelijke uitstraling en een afmeting van 120 x 80 cm. Handgemaakt van een stuk oud sloophout met historie, zoals van oude wagondelen. Elke spiegel is een uniek eerbetoon aan het kunstmanschap en heeft zijn eigen speciale karakter.

Oude vloeren

Op zoek naar oud grenen, eiken, vuren of sloophout? Soekijad is al jaren gespecialiseerd in de verkoop en het monteren van oude planken. De planken kunnen worden gebruikt voor het maken van een robuuste eettafel, lambrisering of parket, maar bijvoorbeeld ook voor keukenbladen en kasten.

Traditionele houten vloer

Met traditioneel parket bedoelen we een houten vloer die ambachtelijk in diverse patronen wordt gelegd door een vakman. De vloer wordt vastgelijmd en gespijkerd aan de ondervloer. Bekende traditionele vloeren zijn onder andere: visgraat, Bourgogne en blokpatroon.

Houten krukje

Bent u op zoek naar een andere bank? Bij Soekijad hebben we banken in verschillende soorten en maten.

Houtsoort eiken

Eiken kernhout heeft een geelbruine tot donkerbruine kleur. Kwartiers gezaagd hout vertoont karakteristieke glanzende/spiegels, veroorzaakt door de brede stralen. Vanwege de grote variëteit in toepassing wordt eikenhout op veel verschillende manieren afgewerkt. De meest bekende zijn beitsen, lakken en behandelingen met was en olie.