Zwart

Tafelbladen

Massief houten tafelbladen in alle formaten gemaakt. Met een nieuwe tafelblad kan je een tafel een compleet nieuwe look geven. Wil je een landelijke look creëren? Gebruik een tafelblad gesneden uit een boomstam. Bepaal zelf de vorm en materiaal van je tafelblad.

Wandplanken eiken

Opmaat gezaagd eiken in alle maten en afwerking leverbaar. Het is ook mogelijk compleet te leveren.

Georgie fontein 40x22cm

De Georgie fontein massief hout is een waskom met een rechthoekige vorm, die gemaakt is van massief hout.

Badkamer meubel

Massief eiken badkamermeubel op maat gemaakt van oud hout. Door gebruikt van woodlook parketlak behoudt het badmeubel zijn unieke en natuurlijke oud hout uitstraling.

** Aanbieding ** Duoplank eiken vrij rustiek

Deze rustiek eiken houten vloer heeft een heerlijk geleefd uiterlijk. Klein scheurtjes alsmede spint en open noesten is toegestaan. Mooie 18cm brede eiken vloerdelen voor behandeld in kleur naar keuze. Totale dikte van de vloer is 12mm multiplex met 3mm eiken toplaag.

Krijt-en kalkverf

 

Dit is een afwasbare, milieuvriendelijke, professionele krijtverf op waterbasis. Door het gebruik van een extra hoge dosering natuurlijke pigmenten heeft de krijtverf een zeer diepe, intense en volle kleur.

Oude dakpannen

Onze oud-Hollandse dakpannen zijn antieke, handgevormde dakpannen in groot model. De hoogte is circa 37 – 39 cm en de breedte is ongeveer 22 – 23 cm. Beschikbare uitvoeringen zijn: blauw gesmoord, zwart geglazuurd, rood en strengpers in blauw en rood.

Houten krukje

Bent u op zoek naar een andere bank? Bij Soekijad hebben we banken in verschillende soorten en maten.

Houtsoort eiken

Eiken kernhout heeft een geelbruine tot donkerbruine kleur. Kwartiers gezaagd hout vertoont karakteristieke glanzende/spiegels, veroorzaakt door de brede stralen. Vanwege de grote variëteit in toepassing wordt eikenhout op veel verschillende manieren afgewerkt. De meest bekende zijn beitsen, lakken en behandelingen met was en olie.