Blauw

Meubels op maat

Op zoek naar een houten kast op maat? Van boekenkast tot kledingkast, wij maken elke kast volledig met de hand en nauwkeurig afgestemd op uw wensen. De houtsoort en afwerking kunt u ons uit de opslag uitzoeken, vooraf wij gaan maken en leveren.

Badkamer meubel

Massief eiken badkamermeubel op maat gemaakt van oud hout. Door gebruikt van woodlook parketlak behoudt het badmeubel zijn unieke en natuurlijke oud hout uitstraling.

Krijt-en kalkverf

 

Dit is een afwasbare, milieuvriendelijke, professionele krijtverf op waterbasis. Door het gebruik van een extra hoge dosering natuurlijke pigmenten heeft de krijtverf een zeer diepe, intense en volle kleur.

Oude dakpannen

Onze oud-Hollandse dakpannen zijn antieke, handgevormde dakpannen in groot model. De hoogte is circa 37 – 39 cm en de breedte is ongeveer 22 – 23 cm. Beschikbare uitvoeringen zijn: blauw gesmoord, zwart geglazuurd, rood en strengpers in blauw en rood.

Metselstenen Vechtformaat

Voorraad gebikte metselstenen in vechtformaat. Het gaat hier om donkere metselstenen in handvorm, van 22 x 4 cm. De metselstenen dateren uit circa 1870.